У Житомирі проходить інформаційний тур Третьої окремої штурмової бригади

У межах всеукраїнського інформаційного туру Третьої окремої штурмової бригади її представники завітали до Житомира. Впродовж цього тижня всі охочі зможуть із ними поспілкуватися.

Про це кореспондентові Укрінформу розповів військовослужбовець бригади з позивним «Лофт».

«Наша ціль – інформаційна. Ми зустрічаємося як із цивільними, так і з військовими, які бажають перевестися. Ми розповідаємо про наші умови служби, забезпечення, оснащення зброєю, а також показуємо, що ми новітня армія і в нас немає паркетних командирів, бо вони всі виходять на передову, на лінію зіткнення, аби не втрачати довіри своїх підлеглих і мати серед них авторитет. Наша головна мета – знаходити людей, які мають бажання стати на захист батьківщини і шукають свою команду», – розповів «Лофт».

Впродовж тижня поспілкуватися з «Лофтом» можна буде у ЦНАПі на вулиці Михайлівській. Крім того, у центрі міста волонтери офіційного штабного фонду 3 ОШБр збиратимуть кошти на потреби бригади.

Військовослужбовець розповів про регулярні вишколи ІІІ ОШБр під назвою "Хто ти, воїн?", які може пройти кожен, хто хоче протестувати себе та здобути нові знання, корисні як для цивільного, так і військового життя.

Він додав, що всі, хто хочуть приєднатися до лав бригади, також можуть пройти вишкіл «Хто ти, воїн?», щоб знайти свою військову спеціальність за допомогою досвідчених інструкторів. Після вибору спеціальності майбутніх військовослужбовців очікує двомісячна підготовка курсу молодого бійця.