Кропивницьке медіа «Гречка» заявило про упереджене ставлення з боку деяких посадовців міської ради

Джерело: detector.media
За словами випускової редакторки видання Таміли Делюрман, редакції не вдається отримати усні коментарі начальниці міського управління освіти Лариси Костенко. Цю ситуацію обговорять під час зустрічі редакторів кропивницьких медіа зі секретарем міськради, ініційованої ІМІ.

Журналісти кропивницького інформаційного порталу «Гречка» вважають, що окремі посадовці Кропивницької міської ради упереджено ставляться до їхньої редакції. Про це Інституту масової інформації (ІМІ) повідомила випускова редакторка видання Таміла Делюрман.

За словами Таміли Делюрман, міське управління освіти не дає виданню усні коментарі. Зокрема, начальниця управління Лариса Костенко не відповідає на телефонні дзвінки журналістів. «Гречці» також не вдалося сконтактувати з нею через номер стаціонарного телефону приймальні управління освіти. 

, — розповіла редакторка. 

Журналісти звернулися до начальника відділу з роботи з медіа Сергія Якуніна, який повідомив, що Костенко повернеться з відпустки через три дні. Однак навіть за кілька тижнів посадовиця так і не надала редакції інформацію. Натомість матеріали про початок навчального року та форму навчання опублікувало інше медіа.

, — розповіла Таміла Делюрман.

На думку журналістів «Гречки», такий підхід до спілкування з журналістами може свідчити про свідоме перешкоджання діяльності їхньої редакції, оскільки вона неодноразово публікувала критичні матеріали про роботу управління.

Ці ситуації планують обговорити під час зустрічі редакторів кропивницьких медіа зі секретарем міської ради, ініційованої ІМІ.