Наталію Гуменюк перевели на посаду, не пов’язану із взаємодією з медіа, — Стратком ЗСУ

Джерело: detector.media
Гуменюк звільнили з посади заступниці начальника Управління комунікацій ОК «Південь» та перевели на іншу посаду.

Наталію Гуменюк звільнили з посади заступниці начальника Управління комунікацій ОК «Південь» та перевели на посаду, яка не пов’язана із взаємодією з медіа. Про це стало відомо з повідомлення Управління стратегічних комунікацій ЗСУ, оприлюдненого у фейсбуці.

, — йдеться у заяві Страткому.

Нагадаємо, сьогодні, 5 червня, стало відомо, що Наталію Гуменюк призначено заступницею начальника управління комунікацій Оперативного командування «Південь». Цю інформацію вона підтвердила в коментарі «Детектору медіа».

16 квітня цього року український Медіарух  оприлюднив спільну заяву, в якій звинуватив тоді ще керівницю Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк у забороні висвітлювати воєнні злочини Росії в зоні її відповідальності та закликав військове керівництво замінити її «на більш компетентну особу і не допускати її до будь-якого керування комунікаціями».

Вже 19 квітня Наталію Гуменюк звільнили з посади керівниці Об’єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України. Новим очільником став Дмитро Плетенчук.